Platform over beurzen, retail & online business
Winkelinrichting

Albert Heijn in Eindhoven vergroot en vernieuwd

gemert-kopieren

10 juni 2020 Leestijd 1 minuut

Deel dit artikel

De Albert Heijn in Eindhoven aan de Hoogstraat is vergroot en vernieuwd na een ingrijpende verbouwing. Door een aanzienlijke aanpassing is het winkeloppervlak vergroot en is plaats voor een veel ruimer assortiment met verse producten, streekproducten, kant-en-klaarmaaltijden en verse sushi.

In het retaildesign is een kiosk buiten het kassagebied gerealiseerd, waar verse sapjes, warme broodjes en verse koffie te verkrijgen zijn. Voor deze producten hoeft een klant niet meer de winkel in. Afrekenen gebeurt bij een aparte zelfscankassa.

In de winkel kan natuurlijk ook bij de zelfscankassa’s en reguliere kassa’s afgerekend worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Instore & Livecomm netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details